Truus / Anna Wind Albers

Change your cover photo
info@yogalujong.nl
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

TEACHER/EDUCATOR INFORMATION
Lu Jong 1 Teacher

Hallo, mijn naam is Truus Wind, in 2012 behaalde ik mijn Hatha Yoga docent diploma en in 2016 mijn Lu Jong Yoga diploma.
Sinds 2016 ga ik jaarlijks naar een studie week van onze leraar Tulku Lobsang Rinpoche 💎
Mijn intentie is om jou te leren dat alles of bijna alles😉 in het leven mogelijk is en de weg hier naar toe in jezelf 💕besloten ligt.
Ik heb door yogabeoefening geleerd tijd en ontspanning voor mijzelf te creëren en dit overal te kunnen ervaren waar ik ook maar ben.
In mijn lessen is mijn intentie om jou bewust te laten worden van wat jouw interesse is en naar wat jouw geest (jouw gedachten) en lichaam ervaren. Door met aandacht je lichaam te ervaren in verschillende lichaamshoudingen en meditatie, word je je meer bewust van je lichaam. Je denken verstilt, je bent in verbinding met je lichaam, je ervaart balans en een rustgevend gevoel. Je wordt soepel van lijf en geest en je laat de drukte van de dag los.
In mijn lessen wordt er aandacht aan besteedt dat de houdingen aangenaam kunnen worden uitgevoerd, dus eenvoudig en toegankelijk. Belangrijk is dat je niet wordt afgeleid door spanning en/of pijn. Dit zorgt ervoor dat je je optimaal kunt concentreren op dat wat er in jou lichaam wordt ervaren. Hierdoor ontstaat er rust, ruimte en stilte…

Ik geef les op dinsdag avond van 19.30-20.40
en op dinsdag ochtend van 9.00-10.10 in Schipborg.

Hartelijke 🧡groet, Truus

No
CONTACT INFORMATION
Truus / Anna
Wind Albers
0031651051943
ADDRESS INFORMATION
Yoga & Lu jong
Zeegsersteeg 8
Zeegse
9483 TA
Netherlands
ADDRESS INFORMATION 2
Yoga & Lu Jong in het Dorpshuis Schipborg
Borgweg 15b
Schipborg
9469 PE
Netherlands
Yoga & lu Jong
Preveza
Greece
Yoga & Lu Jong
Ionian Sea
Greece